Aanbieding!

Cadeaus voor een visser Heren lederen RFID portemonnee met gravure voor 11 kaarten, voor bankbiljetten, 2 plaatsen voor foto’s of ID met muntzakje

Oorspronkelijke prijs was: 163,99 $.Huidige prijs is: 114,99 $.

Wereldwijde verzending:

Europa: Express (DPD, GLS, FedEx, UPS) 2-5 dagen, Standart 7-14 dagen
VS, Canada, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië, Afrika, Australië en Oceanië – Standaard 7-28 dagen

We hebben een unieke compacte maar toch ruime handgemaakte portemonnee met gravure en sluiting gemaakt.
Technische parameters:
Afmeting 9 bij 12 centimeter ( 3.54″ – 4.72″ )
11 vakken voor plastic bankpassen
1 vak voor bankbiljetten
2 transparante vensters voor foto’s of documenten
1 muntzakje met ritssluiting

Portemonnee is handgemaakt van echt sterk leer van hoge kwaliteit met een dikte van 1,8 millimeter. Met de hand genaaid met 0,8 millimeter dik garen.

We maken leren portemonnees met een persoonlijke lasergravure met verschillende afbeeldingen, foto’s, citaten, wensen, naam of logo.

Om een individuele gravure te bestellen (optioneel) – stuur een foto, schrijf tekst in de bestelnotities en selecteer een stijl

of schrijf ons: luniko.handmade@gmail.com

Beschrijving

Cadeaus voor een visser Heren lederen RFID portemonnee met gravure voor 11 kaarten, voor bankbiljetten, 2 plaatsen voor foto’s of ID met muntzakje

Waarom is een gepersonaliseerde leren portemonnee met RFID-lezerbescherming het ultieme cadeau voor visliefhebbers?
Als het gaat om het kiezen van het perfecte cadeau voor een man die van vissen houdt, is een gepersonaliseerde leren portemonnee met RFID-lezerbescherming een unieke en attente optie. Dit is waarom:
De vreugde van de vangst herbeleven
Elke visser droomt ervan om een grote vis te vangen en dat triomfantelijke moment vast te leggen op een foto. Amateurvissen is niet zomaar een hobby; het is een passie die gedeeld wordt door miljoenen mannen over de hele wereld. Een cadeau dat herinnert aan de vreugde en opwinding van zulke momenten houdt de emotionele band levend voor de komende jaren. Stel je een portemonnee voor met een geliefde foto van je visser met zijn gewaardeerde vangst – het is een dagelijkse herinnering aan die speciale prestatie.
Een ontroerend en persoonlijk aandenken
Een portemonnee met een persoonlijke boodschap, zoals een naam, initialen, gedenkwaardige datum of zelfs een liefdesverklaring, verandert een praktisch item in een hartverwarmend aandenken. Een gepersonaliseerde leren portemonnee is niet zomaar een cadeau; het is een blijk van genegenheid, waardoor het uniek is voor hen en de enige in zijn soort op deze planeet.
Handgemaakt vakmanschap en duurzaamheid
Een van de makkelijkste manieren om de stress van het kiezen van een cadeau te vermijden, is kiezen voor iets dat met de hand is gemaakt door bekwame ambachtslieden. Deze portemonnee is gemaakt van de hoogste kwaliteit leer en de sterkste draden door de meest bekwame ambachtslieden. Hij is niet alleen mooi; hij gaat 40 jaar of langer mee, met levenslange garantie op de naden. Zo weet je zeker dat je cadeau tientallen jaren gekoesterd zal worden.
Compact maar ruim ontwerp
Ondanks het compacte formaat doet deze portemonnee geen concessies aan de capaciteit. Kenmerken:
11 kaartsleuven voor alle essentiële pasjes, inclusief 2 foto- of ID-sleuven om belangrijke foto’s dichtbij te houden
1 biljetsleuf voor contant geld
Een muntvak met rits voor kleingeld
Dit doordachte ontwerp maakt hem geschikt voor dagelijks gebruik en houdt alles georganiseerd en toegankelijk.
Geavanceerde RFID-bescherming
In het huidige digitale tijdperk is veiligheid van het grootste belang. De RFID-lezerbeschermingstechnologie van de portemonnee beschermt gevoelige informatie tegen elektronische zakkenrollerij. Deze innovatieve functie voegt een extra beveiligingslaag toe, waardoor de portemonnee niet alleen stijlvol maar ook zeer functioneel is.
Betaalbaarheid zonder compromissen
Ondanks het unieke karakter en de complexiteit van de productie blijft deze portemonnee betaalbaar. De portemonnee biedt een waarde die zijn prijs ver overstijgt en biedt een eersteklas gevoel en uitzonderlijke duurzaamheid zonder de bank te breken.
Conclusie
Voor de man die de kick van het vissen koestert, is een gepersonaliseerde leren portemonnee met RFID-lezerbescherming meer dan alleen een praktisch accessoire – het is een sentimentele schat. Het combineert het plezier van het herbeleven van gedenkwaardige vangsten, het persoonlijke tintje van een persoonlijke gravure, de duurzaamheid van handgemaakte kwaliteit en het praktische van een goed ontworpen, veilige portemonnee.
Hierdoor is dit het perfecte cadeau voor elke speciale gelegenheid. Klaar om een blijvende indruk te maken? Ontdek vandaag nog hoe je dit onvergetelijke cadeau voor je favoriete visser kunt maken.

Cadeaus voor een visser Heren lederen RFID portemonnee met gravure voor 11 kaarten, voor bankbiljetten, 2 plaatsen voor foto’s of ID met muntzakje

 Cadeaus voor een visser Heren lederen RFID portemonnee met gravure voor 11 kaarten, voor bankbiljetten, 2 plaatsen voor foto's of ID met muntzakje

 

 

Andere suggesties…