Sleva!

Nejlepší dárek pro rybáře Kožená peněženka RFID s gravírováním na 11 karet, s prostorem na bankovky, 2 místa na fotografie nebo ID s kapsou na mince

Original price was: 152,99 €.Current price is: 106,99 €.

Doprava po celém světě:

Evropa: Expresní přeprava ( DPD, GLS, FedEx, UPS) 2-5 dní, Standart 7-14 dní.
USA, Kanada, Severní Amerika, Jižní Amerika, Asie, Afrika, Austrálie a Oceánie, – Standart 7-28 dní.

Vytvořili jsme jedinečnou kompaktní a přitom prostornou ručně vyráběnou peněženku s gravírováním a zapínáním.
Technické parametry:
Velikost 9 x 12 centimetrů ( 3,54″ – 4,72″).
11 přihrádek na plastové bankovní karty
1 přihrádka na bankovky
2 průhledná okénka na fotografie nebo doklady
1 kapsa na mince se zapínáním na zip

Peněženka je ručně vyrobena z pravé kvalitní silné kůže o tloušťce 1,8 milimetru. Ručně šitá nitěmi o tloušťce 0,8 milimetru.

Koženou peněženku vyrábíme s personalizovaným laserovým gravírováním různých obrázků, fotografií, citátů, přání, jména nebo loga.

Pro objednání individuálního gravírování (volitelné ) – zašlete fotografii, napište text do poznámky k objednávce a vyberte styl.

nebo nám napište na adresu: luniko.handmade@gmail.com

Popis

Nejlepší dárek pro rybáře Pánská kožená peněženka RFID s gravírováním na 11 karet, s prostorem na bankovky, 2 místa na fotografie nebo průkaz totožnosti s kapsou na mince

Proč je personalizovaná kožená peněženka s ochranou čtečky RFID tím nejlepším dárkem pro rybářské nadšence?
Pokud jde o výběr dokonalého dárku pro muže, který miluje rybaření, personalizovaná kožená peněženka s ochranou čtečky RFID vyniká jako jedinečná a promyšlená možnost. Zde je důvod, proč:
Znovu prožívat radost z úlovku
Každý rybář sní o tom, že uloví velkou rybu a zachytí tento triumfální okamžik na fotografii. Amatérské rybaření není jen koníčkem, je to vášeň, kterou sdílejí miliony mužů na celém světě. Dárek, který připomíná radost a vzrušení z takových okamžiků, udržuje citové pouto po mnoho let. Představte si peněženku s vyrytou milovanou fotografií vašeho rybáře s jeho cenným úlovkem – je to každodenní připomínka tohoto výjimečného úspěchu.
Dojemná a osobní památka
Darování peněženky s osobním vzkazem, jako je jméno, iniciály, památné datum nebo dokonce vyznání lásky, promění praktický předmět v srdečnou památku. Personalizovaná kožená peněženka není pouhým dárkem; je projevem náklonnosti, díky čemuž je jedinečná a jediná svého druhu na světě.
Ruční zpracování a trvanlivost
Jedním z nejjednodušších způsobů, jak se vyhnout stresu při výběru dárku, je zvolit něco ručně vyrobeného zručnými řemeslníky. Tato peněženka je vyrobena z nejkvalitnější kůže a nejsilnějších nití těmi nejzkušenějšími řemeslníky. Není jen krásná; je vyrobena tak, aby vydržela 40 a více let, s doživotní zárukou na švy. To zaručuje, že si svého dárku budete vážit po celá desetiletí.
Kompaktní, a přesto prostorný design
Navzdory svým kompaktním rozměrům nedělá tato peněženka kompromisy, pokud jde o kapacitu. Je vybavena:
11 přihrádek na všechny důležité karty včetně 2 přihrádek na fotografie nebo průkazy totožnosti, abyste měli důležité snímky vždy po ruce.
1 slot na bankovky a hotovost
Kapsa na mince na zip pro drobné mince
Díky tomuto promyšlenému designu je vhodná pro každodenní používání a zároveň má vše uspořádané a dostupné.
Pokročilá ochrana RFID
V dnešní digitální době je bezpečnost nejdůležitější. Technologie ochrany čtečky RFID v peněžence chrání citlivé informace před elektronickými kapsáři. Tato inovativní funkce jí dodává další vrstvu zabezpečení, takže je nejen stylová, ale také vysoce funkční.
Cenová dostupnost bez kompromisů
Navzdory jedinečnosti a složitosti spojené s její výrobou zůstává tato peněženka cenově dostupná. Nabízí hodnotu, která dalece převyšuje její cenu, a poskytuje prvotřídní pocit a výjimečnou odolnost, aniž by zruinovala banku.
Závěr
Pro muže, který si cení vzrušení z rybaření, je personalizovaná kožená peněženka s ochranou čtečky RFID více než jen praktickým doplňkem – je to sentimentální poklad. Spojuje v sobě radost ze znovuprožívání nezapomenutelných úlovků, osobní dotek vlastního gravírování, odolnost ručně vyráběné kvality a praktičnost dobře navržené, bezpečné peněženky.
To z ní činí dokonalý dárek pro jakoukoli zvláštní příležitost. Jste připraveni udělat trvalý dojem? Zjistěte, jak můžete vytvořit tento nezapomenutelný dárek pro svého oblíbeného rybáře ještě dnes.

Nejlepší dárek pro rybáře Pánská kožená peněženka RFID s gravírováním na 11 karet, s prostorem na bankovky, 2 místa na fotografie nebo průkaz totožnosti s kapsou na mince

 

Nejlepší dárek pro rybáře Pánská kožená peněženka RFID s gravírováním na 11 karet, s prostorem na bankovky, 2 místa na fotografie nebo průkaz totožnosti s kapsou na mince

 

 

Mohlo by se Vám líbit…