Aanbieding!

Zwart leren brillenkoker Gepersonaliseerde zonnebrillenkoker op maat met persoonlijke gravure. Leren handgemaakte brillenetui

Oorspronkelijke prijs was: 38,99 $.Huidige prijs is: 26,99 $.

Wereldwijde verzending:
Europa: Express (DPD, GLS, FedEx, UPS) 2-5 dagen, Standart 7-14 dagen
VS, Canada, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië, Afrika, Australië i Oceanië, – Standart 7-28 dagen

Afmetingen: 17 x 8 cm ( 6,6 in x 3,1 in)
echt leer
met de hand genaaid
eeuwige garantie op stiksels

Wij maken leren brillenhouders met persoonlijke lasergravure met verschillende afbeeldingen, foto’s, citaten, wensen, naam of logo. Om een individuele gravure te bestellen (optioneel) – schrijf tekst in de bestelnotities en selecteer een stijl of schrijf ons: luniko.handmade@gmail.com
De mogelijkheid tot personalisatie in overeenstemming met de aanbevelingen van de klant.

Beschrijving

Zwart leren brillenkoker Gepersonaliseerde zonnebrillenkoker op maat met persoonlijke gravure. Leren handgemaakte brillenetui

Waarom is een gepersonaliseerde zwarte leren brillenkoker het perfecte cadeau voor iedereen die een bril of zonnebril draagt?
Als het gaat om cadeaus geven, kan het een uitdaging zijn om iets te vinden dat zowel betekenisvol als praktisch is. Maar een gepersonaliseerde zwartleren brillenkoker, met de hand gemaakt door bekwame ambachtslieden, voldoet aan alle eisen. Dit is waarom dit luxe en toch functionele accessoire het perfecte cadeau is voor iedereen die een gewone bril of zonnebril draagt.
De allure van personalisatie
Gepersonaliseerde cadeaus hebben een speciaal plekje in het hart van de ontvanger. Het graveren van een naam, initialen, logo of andere persoonlijke boodschap op een leren brillenkoker verandert het in een uniek, one-of-a-kind item. Een dergelijk niveau van personalisatie kan niet worden gerepliceerd, waardoor het een geschenk is dat voor altijd zal worden gekoesterd.
Hoogwaardig vakmanschap
Ervaren ambachtslieden naaien elk element van deze brillenkoker met de hand volgens een speciale techniek die alleen met de hand kan worden uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat elke etui een unieke manifestatie van vakmanschap is, gemaakt met de grootste aandacht voor detail. Het gebruik van de sterkste draden en echt leer van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de etui zijn eigenaar vele tientallen jaren zal dienen zonder zijn aantrekkelijkheid te verliezen.
Duurzaamheid en bescherming
Een van de opvallendste kenmerken van deze brillenetuis is hun duurzaamheid. Ze zijn gemaakt van 1,5 mm dik leer en bieden betrouwbare bescherming tegen krassen en mechanische schade. Het gebruikte leer heeft een unieke eigenschap: als er een krasje op de etui komt, zorgt een simpele wrijfbeweging met een zachte doek ervoor dat de kras verdwijnt. Deze krasbestendigheid draagt bij aan de levensduur van het product.
Milieuvriendelijk materiaal
Leer is niet alleen een hoogwaardig, maar ook een milieuvriendelijk materiaal. De lange levensduur betekent minder vervangingen en minder afval, waardoor het een duurzame keuze is voor milieubewuste individuen.
Universeel en praktisch
Aangezien veel mensen een bril of zonnebril dragen voor zichtcorrectie of bescherming tegen de zon, is een brillenkoker een universeel praktisch cadeau. Het is geschikt voor grootouders, ouders, echtgenoten, partners, collega’s en zelfs bazen. Iedereen waardeert een attent cadeau dat een dagelijks doel dient.
Betekenis van een persoonlijke gravure
Het graveren van een persoonlijke boodschap, naam of initialen op de etui voegt een laag van emotionele betekenis toe. Het is een uiting van gevoelens van nabijheid, genegenheid en liefde. Voor de meeste mensen hebben cadeaus die speciaal voor hen zijn gemaakt een immense sentimentele waarde. Een handgemaakte brillenkoker met persoonlijke gravure is niet alleen een praktisch item, het is een manier om je emoties te tonen en je band met je geliefde te versterken.
Esthetische en aanpassingsopties
De basisversie van de leren brillenkoker is versierd met een gravure van de windroos, een populaire afbeelding onder reizigers. Deze kan echter worden aangepast met een andere tekst, afbeelding of zelfs een foto om beter aan te sluiten bij de persoonlijkheid en voorkeuren van de ontvanger.
Conclusie
Samengevat biedt een gepersonaliseerde zwart leren brillenkoker, handgemaakt door bekwame ambachtslieden, een perfecte mix van praktisch nut, duurzaamheid en emotionele betekenis. Het is meer dan alleen een beschermhoesje voor een bril – het is een dierbaar aandenken dat een verhaal vertelt van bedachtzaamheid en vakmanschap. Of het nu voor een familielid, een vriend of een collega is, dit op maat gemaakte cadeau zal zeker een blijvende indruk achterlaten.

 

Zwart leren brillenkoker Gepersonaliseerde zonnebrillenkoker op maat met persoonlijke gravure. Leren handgemaakte brillenetui

 

Zwart leren brillenkoker Gepersonaliseerde zonnebrillenkoker op maat met persoonlijke gravure. Leren handgemaakte brillenetui

 

Extra informatie

Afmetingen 17 × 8 cm
kleur

materiaal

genuine leather

gesp

bez zapięcia

oriëntatie

pozioma

maat

średni

leersoort

Crazy Horse

productie

handmade, saddle seam

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zwart leren brillenkoker Gepersonaliseerde zonnebrillenkoker op maat met persoonlijke gravure. Leren handgemaakte brillenetui” te beoordelen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Andere suggesties…