Rea!

Glasögonfodral i svart läder Personligt solglasögonfodral med personlig gravyr. Handgjort glasögonfodral i läder

Det ursprungliga priset var: 38,99 $.Det nuvarande priset är: 26,99 $.

Frakt över hela världen:
Europa: Express (DPD, GLS, FedEx, UPS) 2-5 dagar, Standart 7-14 dagar
USA, Kanada, Nordamerika, Sydamerika, Asien, Afrika, Australien i Oceanien, – Standart 7-28 dagar

Mått: 17 x 8 cm (6,6 in x 3,1 in)
äkta läder
handsydd
evig garanti på sömmar

Vi tillverkar glasögonhållare i läder med personlig lasergravyr av olika bilder, foton, citat, önskningar, namn eller logotyp. För att beställa en individuell gravyr (valfritt) – skriv text i orderanteckningarna och välj en stil eller skriv till oss: luniko.handmade@gmail.com
Möjlighet till personalisering i enlighet med kundens rekommendationer.

Beskrivning

Varför är ett personligt glasögonfodral i svart läder den perfekta presenten för alla som bär glasögon eller solglasögon?
När det gäller att ge bort presenter kan det vara en utmaning att hitta något som är både meningsfullt och praktiskt. Men ett personligt glasögonfodral i svart läder som är handgjort av skickliga hantverkare uppfyller alla krav. Här är varför detta lyxiga men ändå funktionella tillbehör är den perfekta presenten till alla som bär vanliga glasögon eller solglasögon.
Personaliseringens tjusning
Personliga gåvor har en speciell plats i mottagarnas hjärtan. Att gravera ett namn, initialer, logotyp eller något annat personligt meddelande på ett glasögonfodral i läder förvandlar det till ett unikt, unikt föremål. En sådan nivå av personalisering kan inte replikeras, vilket gör det till en gåva som kommer att vårdas för alltid.
Hantverksskicklighet av hög kvalitet
Erfarna hantverkare syr noggrant för hand varje del av dessa glasögonfodral med hjälp av en speciell teknik som bara kan utföras för hand. Detta säkerställer att varje etui är en unik manifestation av hantverkarens skicklighet, tillverkad med största uppmärksamhet på detaljer. Användningen av de starkaste trådarna och äkta läder av hög kvalitet säkerställer att fodralet kommer att tjäna sin ägare i många decennier utan att förlora sin attraktionskraft.
Hållbarhet och skydd
En av de utmärkande egenskaperna hos dessa glasögonfodral är deras hållbarhet. De är tillverkade av 1,5 mm tjockt läder och ger ett tillförlitligt skydd mot repor och mekaniska skador. Lädret som används har en unik egenskap – om fodralet repas försvinner repan med en enkel gnuggning med en mjuk trasa. Denna reptålighet bidrar till produktens långa livslängd.
Miljövänligt material
Läder är inte bara ett högkvalitativt material utan också ett miljövänligt sådant. Dess långvariga natur innebär färre byten och mindre avfall, vilket gör det till ett hållbart val för miljömedvetna individer.
Universellt och praktiskt
Med tanke på att många människor bär glasögon eller solglasögon för antingen synkorrigering eller solskydd är ett glasögonfodral en universellt praktisk gåva. Det är lämpligt för mor- och farföräldrar, föräldrar, makar, partners, kollegor och till och med chefer. Alla uppskattar en genomtänkt gåva som tjänar ett dagligt syfte.
Betydelsen av personlig gravyr
Att gravera ett personligt meddelande, namn eller initialer på fodralet ger ett lager av känslomässig betydelse. Det är en manifestation av känslor av närhet, tillgivenhet och kärlek. För de flesta människor har gåvor som är gjorda speciellt för dem ett enormt sentimentalt värde. Ett handgjort glasögonfodral med personlig gravyr är inte bara ett praktiskt föremål – det är ett sätt att visa dina känslor och stärka ditt band med din älskade.
Estetiska och anpassningsbara alternativ
Basversionen av glasögonfodralet i läder pryds av en gravyr av vindrosen, en populär bild bland resenärer. Detta kan dock anpassas med vilken annan text, bild eller till och med ett foto som helst för att bättre passa mottagarens personlighet och preferenser.
Slutsats
Sammanfattningsvis erbjuder ett personligt glasögonfodral i svart läder handgjort av skickliga hantverkare en perfekt blandning av praktiska egenskaper, hållbarhet och känslomässig betydelse. Det är mer än bara ett skyddsfodral för glasögon – det är en uppskattad minnessak som berättar en historia om omtanke och hantverk. Oavsett om det är till en familjemedlem, en vän eller en kollega kommer denna skräddarsydda gåva att lämna ett bestående intryck.

 

Glasögonfodral i svart läder Personligt solglasögonfodral med personlig gravyr. Handgjort glasögonfodral i läder

 

Ytterligare information

Dimensioner 17 × 8 cm
färg

material

genuine leather

lås

bez zapięcia

orientering

pozioma

storlek

średni

läder typ

Crazy Horse

tillverkning

handmade, saddle seam

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Glasögonfodral i svart läder Personligt solglasögonfodral med personlig gravyr. Handgjort glasögonfodral i läder”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …