Rea!

Personlig plånbok – nyckelring i läder. Anpassad smal plånbok med nyckelring Handgjord av vinrött läder med gravering av namn, initialer etc.

Det ursprungliga priset var: 56,99 $.Det nuvarande priset är: 40,99 $.

Frakt över hela världen:
Europa: Express (DPD, GLS, FedEx, UPS) 2-5 dagar, Standart 7-14 dagar
USA, Kanada, Nordamerika, Sydamerika, Asien, Afrika, Australien i Oceanien, – Standart 7-28 dagar
mått 10,5 x 7,5 cm (4,13” x 2,95”)
fack för sedlar
metallring
naturläder
4 fack för kort och plastdokument
handsydd
lasergravyr
livstidsgaranti på sömmar

Vi tillverkar läderplånböcker med personlig lasergravyr olika bilder, foton, citat, önskningar, namn eller logotyp.
För att beställa en individuell gravyr (valfritt ) – skicka ett foto, skriv text i orderanteckningarna och välj en stil
eller skriv till oss: luniko.handmade@gmail.com

Beskrivning

Personlig plånbok – nyckelring i läder. Anpassad smal plånbok med nyckelring Handgjord av vinrött läder med gravering av namn, initialer etc.

Varför är en personligt graverad lädernyckelring-plånbok för kort och sedlar med nyckelring, handgjord av skickliga hantverkare i burgundiskt läder, en perfekt present till födelsedag och jul eller annan högtid?

En personlig graverad lädernyckelring-plånbok erbjuder en rad förmåner som gör den till en idealisk gåva för alla tillfällen. Här är några av anledningarna till varför denna handgjorda produkt är så speciell:

Unik och Kompakt Design

En personlig lädernyckelring-plånbok är en kompakt men multifunktionell produkt som gör det möjligt att förvara kreditkort, sedlar och nycklar på en och samma plats. Den har flera fack för åtminstone fyra bankkort, ett fack för sedlar och en ring för nycklar. Dess slimmade design tar minimal plats i din ficka eller väska, vilket gör den väldigt praktisk för daglig användning.

Tidlös Klassisk Stil

Burgundiskt läder är en tidlös klassiker som passar alla klädstilar. Dess rika färg och eleganta utseende bidrar till en sofistikerad touch, oavsett om du bär formella eller avslappnade kläder.

Hög Kvalitet och Hållbarhet

Läder är ett miljövänligt material, och när det används av erfarna hantverkare, resulterar det i produkter som är både hållbara och vackra. Hantverkarna väljer de starkaste trådarna och det högsta kvalitetslädret för att skapa en plånbok som kan hålla i årtionden utan att förlora sin charm. Alla delar sys för hand med en speciell teknik som inte kan upprepas på en symaskin, vilket gör varje plånbok unik.

Represistens

Lädret som används har en unik egenskap som gör det reptåligt. Om plånboken får en repa, räcker det med att gnida den med en mjuk trasa så försvinner repan. Detta gör att plånboken ser ny ut även efter lång tids användning.

Personlig Gravyr

En personlig gravyr av namn, initialer eller en annan personlig meddelande gör plånboken till en unik gåva som inte finns någon annanstans på planeten. Det är en manifestation av känslor av närhet, sympati och kärlek. För de flesta människor är personligt anpassade gåvor mycket viktiga och ger dem en känsla av speciell betydelse.

Bekvämlighet och Effektivitet

Att ha en nyckelring-plånbok där du kan förvara nycklar, kort och sedlar på en plats är otroligt bekvämt och tidsbesparande. Du slipper leta efter nycklar, kort eller sedlar, vilket gör din vardag smidigare.

Sammanfattningsvis är en personlig graverad lädernyckelring-plånbok en perfekt present eftersom den kombinerar funktionalitet, stil och personlig touch. Det är en gåva som kommer att uppskattas av mottagaren och användas dagligen, vilket stärker banden mellan dig och dina nära och kära.

Personlig plånbok – nyckelring i läder. Anpassad smal plånbok med nyckelring Handgjord av vinrött läder med gravering av namn, initialer etc.

Personlig plånbok - nyckelring i läder. Anpassad smal plånbok med nyckelring Handgjord av vinrött läder med gravering av namn, initialer etc.

 

 

Ytterligare information

Dimensioner 10,5 × 7,5 cm
kortfack

zwei

myntfack

nein

tillverkning

handmade, saddle seam

läder typ

Crazy Horse

material

genuine leather

färg

lås

bez zapięcia

orientering

pozioma

storlek

mały

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Personlig plånbok – nyckelring i läder. Anpassad smal plånbok med nyckelring Handgjord av vinrött läder med gravering av namn, initialer etc.”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …