Rea!

Personlig plånbok med sedelklämma och myntficka och två fickor för kreditkort med gravyr handgjord av blått äkta läder

Det ursprungliga priset var: 71,99 $.Det nuvarande priset är: 55,99 $.

Frakt till hela världen:
Europa: Express (DPD, GLS, FedEx, UPS) 2-5 dagar, Standart 7-14 dagar
USA, Kanada, Nordamerika, Sydamerika, Asien, Afrika, Australien i Oceanien, – Standart 7-28 dagar

Teknisk specifikation:
Mått: 11 x 8 cm (4,3 x 3,1 tum)
Tillförlitligt fjäderklämma i metall med vilken 18-20 sedlar kan fästas
2 fickor för bankkort. Du kan sätta i upp till 2-4 kort.
myntficka med klaffar
Naturläder av hög kvalitet
lasergravering
handsydd
livstidsgaranti på sömmar

Gravyren på denna plånbok kan ersättas med vilken annan bild eller text som helst.
Vi tillverkar läderplånböcker med personlig lasergravering av olika initialer, foton, citat, önskningar, namn eller logotyp.

För att beställa en individuell gravyr (valfritt) – skriv text i orderanteckningarna och välj en stil eller skriv till oss: luniko.handmade@gmail.com

Beskrivning

Personlig plånbok med sedelklämma och myntficka och två fickor för kreditkort med gravyr handgjord av blått äkta läder

En läderplånbok med en metallpenningklämma, myntficka och två fack för bankkort, särskilt en tillverkad av högkvalitativt blått läder och personlig med lasergravyr, är verkligen en av de bästa gåvorna för födelsedagar, jul eller någon annan semester. Låt mig förklara varför.
Bekvämlighet och funktionalitet
Först och främst är den här plånboken utformad med bekvämlighet i åtanke. Den är kompakt men ändå mycket funktionell, så att du kan förvara flera sedlar, mynt och viktiga bankkort på ett och samma ställe. Dess tunna profil gör den lätt att stoppa i fickan utan att den blir för stor, vilket gör den idealisk för dem som föredrar en minimalistisk metod för att bära sina viktigaste saker.
Hantverksskicklighet och kvalitet
Vikten av hantverksskicklighet kan inte överskattas. Den här plånboken är handgjord av erfarna hantverkare som noggrant väljer ut de starkaste trådarna och äkta läder av högsta kvalitet. Det unika blå lädret är inte bara estetiskt tilltalande utan också exceptionellt hållbart. Till skillnad från maskintillverkade plånböcker är varje del av den här plånboken handsydd med en speciell sömteknik som inte kan replikeras av symaskiner. Detta gör varje plånbok till en unik manifestation av mästarens skicklighet och säkerställer att den kommer att tjäna dig i många decennier utan att förlora sin attraktionskraft.
Personalisering
Personalisering tillför ett lager av intimitet och unikhet till varje gåva. Möjligheten att lasergravera ett namn, initialer eller något annat personligt meddelande gör den här plånboken unik. Tänk dig att ge någon en plånbok med deras namn eller ett speciellt meddelande ingraverat på den; det är inte bara en plånbok längre – det är en minnessak. Denna nivå av anpassning visar omtänksamhet och ger ett sentimentalt värde, vilket gör den till en perfekt gåva för alla tillfällen.
Hållbarhet och praktisk funktion
Läder har länge varit uppskattat för sin hållbarhet, och den här plånboken är inget undantag. Lädret som används vid tillverkningen har en unik egenskap som gör att den inte repas. Om plånboken ändå blir repig försvinner repan genom att man helt enkelt gnuggar området med en mjuk trasa. Detta säkerställer att plånboken behåller sitt orörda skick över tid, vilket gör den till en långvarig gåva som fortsätter att ge.
Anekdotisk bevisning
Enligt min egen och många andras erfarenhet är det otroligt bekvämt och tidsbesparande att ha en välgjord läderplånbok. Genom att till exempel hålla mynt, kort och sedlar samlade på ett ställe slipper man leta efter dem var för sig. Enbart denna bekvämlighetsfaktor kan göra en betydande skillnad i det dagliga livet, vilket gör plånboken till ett oumbärligt föremål.
Kvalitet framför modemärken
Intressant nog överträffar handgjorda läderplånböcker ofta till och med de som produceras av de bästa modemärkena när det gäller kvalitet och hållbarhet. När du köper en handgjord plånbok betalar du inte bara för ett varumärke; du investerar i överlägset hantverk och material som garanterar lång livslängd.
Sammanfattningsvis framstår en läderplånbok med metallklämma, myntficka och kortfack, särskilt en som är personlig med lasergravyr, som en exceptionell gåva för alla speciella tillfällen. Dess blandning av funktionalitet, hantverk, personalisering och hållbarhet gör den till ett omhuldat och praktiskt föremål som alla skulle vara glada att få.
Om du funderar på en gåva som kombinerar det praktiska med en personlig touch, behöver du inte leta längre. Den här plånboken har allt.

 

Personlig plånbok med sedelklämma och myntficka och två fickor för kreditkort med gravyr handgjord av blått äkta läder

Personlig plånbok med sedelklämma och myntficka och två fickor för kreditkort med gravyr handgjord av blått äkta läder

Ytterligare information

Dimensioner 11 × 8 cm
material

genuine leather

tillbehör

Federklemme aus Metall

myntfack

nein

tillverkning

handmade, saddle seam

läder typ

Crazy Horse

färg

kortfack

vier

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Personlig plånbok med sedelklämma och myntficka och två fickor för kreditkort med gravyr handgjord av blått äkta läder”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …