Rea!

Personlig damplånbok i läder handgjord av vinrött läder med gravyr av namn, logotyp, initialer, text ect Perfekt personlig present till alla kvinnor

Det ursprungliga priset var: 80,99 $.Det nuvarande priset är: 56,99 $.

Frakt över hela världen:
Europa: Express (DPD, GLS, FedEx, UPS) 2-5 dagar, Standart 7-14 dagar
USA, Kanada, Nordamerika, Sydamerika, Asien, Afrika, Australien i Oceanien, – Standart 7-28 dagar
mått 10,5 x 10 cm (4,1 x 3,9 in)
stängning med spänne
3 fickor för bankkort, ID-kort, körkort
ett kontantfack
myntficka med säker snäppstängning
naturläder
handsydd
lasergravyr
livstidsgaranti på sömmar
Vi tillverkar läderplånböcker med personlig lasergravyr olika bilder, foton, citat, önskningar, namn eller logotyp. För att beställa en individuell gravyr (valfritt ) – skriv text i orderanteckningarna och välj en stil eller skriv till oss: luniko.handmade@gmail.com
På din begäran är det möjligt att ändra bilden och göra ändringar i graveringen på utsidan av plånboken. Före graveringen skickar vi graveringsdesignen för godkännande.

Beskrivning

Personlig damplånbok i läder handgjord av vinrött läder med gravyr av namn, logotyp, initialer, text ect Perfekt personlig present till alla kvinnor

En personlig läderplånbok för kvinnor, handgjord av skickliga hantverkare av högkvalitativt vinrött läder, prydd med en vindros på utsidan och anpassad gravyr på insidan, är den perfekta presenten för alla kvinnor. Här är varför:
Kompakt men ändå funktionell design
Plånbokens kompakta storlek och spänne gör den både snygg och praktisk. Den har fack för minst tre bankkort, ett sedelfack och en myntficka, vilket säkerställer att alla viktiga saker förvaras bekvämt och säkert.
Tilltalande med personalisering
Unika gåvor har en speciell plats i allas hjärtan, och den här plånboken är inget undantag. Personlig gravyr – oavsett om det är ett namn, initialer eller ett unikt meddelande – förvandlar denna plånbok till en unik skatt som ingen annan i världen har. Denna personliga touch gör den till en idealisk gåva för att visa intimitet och tillgivenhet.
Hantverkskunnande och hållbarhet
Plånboken är tillverkad av erfarna mästare med de starkaste trådarna och äkta premiumläder och är byggd för att hålla i årtionden. De handsydda delarna har en speciell söm som inte kan replikeras av en symaskin, vilket framhäver hantverkarens skicklighet. Till skillnad från massproducerade plånböcker är varje plånbok en unik manifestation av mästarens hantverksskicklighet.
Unika egenskaper hos lädret
Det vinröda läder som använts för att tillverka denna plånbok är inte bara vackert utan också reptåligt. Om plånboken får en repa kan du bara gnugga det drabbade området med en mjuk trasa så försvinner repan och plånboken behåller sitt ursprungliga utseende över tid.
Överlägsen kvalitet
Handgjorda läderplånböcker överträffar ofta kvaliteten och hållbarheten hos de plånböcker som tillverkas av de bästa modemärkena. Varje plånbok är omsorgsfullt tillverkad, vilket säkerställer att den håller längre och överträffar sina maskintillverkade motsvarigheter.
Emotionell koppling
För de flesta kvinnor är det otroligt meningsfullt att få en gåva som är gjord speciellt för dem. En handgjord plånbok med personlig gravyr är mer än bara en accessoar; det är ett hjärtligt sätt att visa känslor och stärka banden med mottagaren.
Kundnöjdhet
För att säkerställa kundnöjdhet skickar vi graveringsdesignen för godkännande innan vi slutför den. Detta garanterar att varje plånbok uppfyller mottagarens förväntningar och blir en uppskattad minnessak.
Sammanfattningsvis är en personlig läderplånbok för kvinnor, med sin funktionella design, högkvalitativa hantverk och känslomässiga betydelse, den perfekta personliga presenten för alla kvinnor. Det är ett unikt, varaktigt sätt att visa din kärlek och uppskattning.

Personlig damplånbok i läder handgjord av vinrött läder med gravyr av namn, logotyp, initialer, text ect Perfekt personlig present till alla kvinnor

 

Personlig damplånbok i läder handgjord av vinrött läder med gravyr av namn, logotyp, initialer, text ect Perfekt personlig present till alla kvinnor

 

Ytterligare information

Dimensioner 10 × 10 cm
material

genuine leather

färg

lås

zatrzask

orientering

pozioma

storlek

średni

myntfack

yes

fack för sedlar

one

kortfack

three

tillbehör

brass buttons

tillverkning

handmade, saddle seam

läder typ

Crazy Horse

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Personlig damplånbok i läder handgjord av vinrött läder med gravyr av namn, logotyp, initialer, text ect Perfekt personlig present till alla kvinnor”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …